glasgroothandel


Glastechniek Twello is de ideale glasgroothandel voor bedrijven. Wij hebben veel ervaring in het leveren en/of monteren van glas voor opdrachten zoals bouwprojecten. Een uitstekende partner die kwaliteitsproducten met een zeer goede service levert. Het naar tevredenheid leveren, monteren en ook het repareren van glas in diverse afmetingen en uitvoeringen vormt geen enkel probleem voor ons. De vele mogelijkheden nemen wij mee in uw wensenpakket om tot het eindresultaat te komen dat u voor ogen heeft.

diensten en producten

Als glasleverancier kunnen wij u voorzien van een passend advies, het leveren van glas, verlenen van service in onderhoud en reparatie, maar ook het plaatsen en monteren van iedere gewenste soort glas. Naast deze diensten kunt u bij ons terecht voor vrijwel alle glasproducten zoals enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas zoals gehard glas, gelaagd glas en brandwerend glas, maar ook spiegels, figuurglas, monumentaal glas, glas in lood en voorzetramen. Veel producten zijn op voorraad in ons magazijn en kunnen met korte levertijden rechtstreeks op locatie worden afgeleverd.

nieuwste trends in glas


Naast bovenstaande producten en diensten, zijn er ook steeds weer nieuwe trends op te merken in het gebruik van glas. Ook normen en regelgeving op het gebied van glastoepassingen blijven in beweging. Wij zijn en blijven steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nemen deze mee in onze advisering en aanbiedingen aan onze partners/klanten.

dé glasleverancier voor uw projecten


U bent op zoek naar de juiste glasleverancier voor projecten? Dan kunt u gegarandeerd een beroep doen op Glastechniek Twello. Zo kunnen wij u bijstaan in een grote diversiteit aan projecten, zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Neemt u gerust contact met Glastechniek Twello en informeert u naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van een geheel vrijblijvende offerte en aanvullende informatie.

Glastechniek Twello B.V.

Rijksstraatweg 153

7391 MK  Twello

T 0571276200

gbo logo_100

logo_bouwend_nederland